Als je in deze tijd van het jaar fietst, heb je de juiste schoenen nodig. Als je elke dag naar je werk fietst, heb je schoenen nodig die je warm en comfortabel houden. Je sprong uit bed bij de eerste wekker en warmde je opgewonden op met je ochtendkoffie. Trek je favoriete werkkleding aan. Pak je sleutels, telefoon en spring op je fiets en ga. Eindig je dan met de zwaarste regenbui. Waterdicht werkschoenen bestellen? Ja waterdicht werkschoenen is aangeraden want dan voorkom je dat je dat je niet met na geregend sokken op je werk aankomt.

 Waar moet je op letten bij werkschoenen op de fiets/ buiten

 ● Harde/stijve zool

 ● Waterdicht

 ● Niet te hard

 ● Comfortabel materiaal

 ● Ondersteuning

 ● Goede stop

 ● Ontwerp is belangrijk als je ze voor je werkdag bewaart

 ● Gemakkelijk te binnen komen

Uitdaging: harde wind

Ik ken niemand die wil vechten tegen harde wind. Zelfs van achter naar voren beloningen zijn niet aantrekkelijk genoeg omdat van rug van korte duur is in vergelijking met de tijd die je besteedt aan het bestrijden van tegenwind en zijwind. Maar als de vlaggen wapperen en de bomen zwaaien, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het buitenleven uitdagender te maken.

Tegenwind uit, tegenwind thuis:

Pas de route aan zodat je met frisse tegenwind kunt fietsen. Als je fietst in uren of kilojoule (aangezien inspanning meestal de intensiteit bepaalt), tel dan de tijd boven de wind op om rekening te houden met het feit dat je sneller hebt gefietst en minder werk zult verzetten op de terugweg. Winderige ritten zijn beter als je uitgerust bent. Zoek een beschut pad in de vorm van bomen of huizen, of verander regelmatig van richting om langdurige blootstelling aan tegenwind te voorkomen. In Colorado Springs rijd ik bijvoorbeeld vaak op fietspaden en in woonwijken op winderige dagen.

Vecht niet tegen de wind:

Mensen worden moe als ze te hard duwen om een ​​”normale” wind mee -snelheid te behouden. Dit is een normale reactie. Je duwt terug omdat de wind je duwt. Maar je kunt deze pushrace niet winnen, dus concentreer je niet op snelheid, focus op waargenomen inspanning en kracht.

Over de auteur

Gerelateerde berichten