Bidons bedrukken voor de perfecte reclame

Bidons bedrukken zal zomaar eens een goede zet kunnen zijn om je bedrijf een zetje van bekendheid te geven. Veel mensen stappen over van het steeds opnieuw kopen van plastic flesjes naar een herbruikbare bidon. Maar niet iedereen heeft er al eentje. En om er eentje te kopen komt niet zo snel in mensen op. Totdat ze weer op het treinstation een plastic flesje kopen omdat ze het wederom vergeten zijn. Jij kan potentiële klanten dan uit de brand helpen, en tegelijk reclame maken voor je bedrijf. Want dat flesje gaat dan vervolgens overal mee naar toe, wordt regelmatig uit de tas gehaald… Veel mensen zullen zo je bedrijf leren kennen. 

Bidons bedrukken kan erg goedkoop

Bidons bedrukken is een ideale manier van reclame maken, omdat het veel minder kost dan je misschien zou denken. Hoewel bidons ook verkrijgbaar zijn in hogere kwaliteit, kun je ook op de eenvoudigere exemplaren je logo laten drukken. Soms kan je al voor een enkele euro of nog minder de bidon van je logo voorzien. Dat klinkt misschien erg duur vergeleken met de stukprijs van een foldertje. Maar bedenk wel: hoeveel tijd en geld kost het om dat flyertje te laten ontwerpen? Bovendien wordt dat meestal weggegooid voordat het gelezen is. Bij een bidon kun je ervan uitgaan dat de klant jouw logo nog vaak zal zien en dus in zijn geheugen zal prenten. 

Bidons bedrukken met gebruiksgemak

Bidons bedrukken is meestal kinderlijk eenvoudig bij de aanbieders van dit soort diensten. Zij bieden je dus een hoog gebruiksgemak. Maar dat kan jij ook voor je aankomende klanten doen. Er zijn aanbieders die je je ook nog de dop van de bidon laten bepalen. Zo weet je zeker dat je een bidon aan kan bieden die ook van gebruiksgemak is voorzien. Geef hem bijvoorbeeld een dop met een haakje, of met een extra prettige tuit. Dat kan je klant het gevoel geven dat je een stapje verder gaat om je bedrijf onder de aandacht te brengen. En waarschijnlijk dus ook een stapje verder gaat om je klanten tevreden te stellen… Wie weet wat jouw bedrijf dan ook voor hem kan betekenen…

Meer info: https://www.relatiegeschenken.nl/

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.